Woven With Love

Over Ons

Maak kennis met ons

Some Dreams Come True!

Na vele jaren werkzaam geweest te zijn in de mode, in verschillende segmenten en facetten als shopmanager onstond er een enorme innerlijke drive, die niet meer te stoppen was.

IK WIL GRAAG MIJN EIGEN ZAAK!

Mijn eigen gevoel volgen, zelf kleding inkopen, mijn verhaal geen kopie! Na een half jaar voorbereiding, vinden wij een oud en gezellig pandje in de hoofdstraat van Bergambacht. Samen met mijn jongste dochter Kirsten die van jongs af aan mee gegroeid is in het vak en mijn droom en wensen als geen ander aanvoelt, startte wij Woven With Love!

HET PLAATJE IS COMPLEET!

Innovatie

Van winkel naar webshop!

Onze winkel is duidelijk nummer 1! The Core! Maar doordat wij zoveel vragen ontvangen of er nog meerdere winkels komen en of onze collectie ook buiten de regio verkrijgbaar is, hebben wij besloten om ons bereik te vergroten. De winkel is en blijft ons hoofddoel, de webshop is een aanvulling naar de wens van de klant buiten de regio.

prachtige doorknoop jurk van het merk les favorites in het groen en paars

ONZE COLLECTIE!!

Wij hebben regelmatig nieuwe items binnen, dat doen wij zodat we de klant blijven prikkelen. Zodat het leuk blijft om bij ons in de winkel binnen te wandelen, of om op onze website te kijken! Zo delen wij heel veel op Facebook en Instagram zodat onze klant op de hoogte is van welke items nieuw binnen zijn gekomen!

Wij hebben voor ieder wat wils, verschillende stylen en verschillende maten!!!

JE MOET ER BLIJ VAN WORDEN!

Dit is iets wat wij regelmatig zeggen, wij willen dat je blij word van wat je draagt en dat je je er zelfverzekerd in voelt! Dat is uiteindelijk voor ons de beste reclame!! Maatje xs tot maat xxl voor ons is iedereen gelijk!